Akademik Kadro


Prof. Dr. HAKAN TURGUT
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6719
E-Posta : hturgut[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~hturgut/
Eğitim :
  • Önlisans (2020), Anadolu Üniversitesi, Aşçilik
  • Doktora (2006), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (2006), Selçuk Üniversitesi, Kamu Yönetimi
  • Yüksek Lisans (2001), İstanbul Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği
  • Lisans (1994), Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
  • Lisans (1988), Kara Harp Okulu Komutanliği, Yönetim Ve Organizasyon
Özgeçmiş

Prof. Dr. İSMAİL TOKMAK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1008
E-Posta : itokmak[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Doktora (2008), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (1998), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Lisans (1995), Kara Harp Okulu Komutanliği, Sistem (Endüstri) Mühendisliği
Özgeçmiş

Dr. Öğr. Üyesi İLKAY YILMAZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6718
E-Posta : ilkayyilmaz[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Doktora (2018), İstanbul Aydin Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
  • Yüksek Lisans (2003), Uludağ Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
  • Lisans (1999), Ege Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
Özgeçmiş

Dr. Öğr. Üyesi NURTEN BEYTER
Aşçılık Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1072
E-Posta : nbeyter[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Doktora (2008), Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gida Mühendisliği Anabilim Dali
  • Yüksek Lisans (1993), Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gida Mühendisliği Anabilim Dali
  • Lisans (1990), Ankara Üniversitesi, Gida Mühendiliği Bölümü
Özgeçmiş

Dr. Öğr. Üyesi TULGA ALBUSTANLIOĞLU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6718
E-Posta : tulga[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~tulga/
Eğitim :
  • Doktora (2006), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
  • Yüksek Lisans (2000), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
  • Lisans (1990), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş

Öğr.Gör. ARDA ER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1094
E-Posta : ardaer[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2022), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2019), Lefke Avrupa Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Doktora (0), Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
Özgeçmiş

Öğr.Gör. GAMZE EGE
Aşçılık Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1006
E-Posta : gamzeege[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2002), Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Kadin Çalişmalari Yüksek Lisans Programi
  • Lisans (1999), Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sosyoloji
Özgeçmiş

Öğr.Gör. SERVET KAZIM GÜNEY
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1072
E-Posta : servetkg[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2021), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2005), Atilim Üniversitesi, Uluslararasi İlişkiler
Özgeçmiş

Araş.Gör. CEREN ÖZEN
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1006
E-Posta : cerenozen[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2026), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2022), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2020), Başkent Üniversitesi, Beslenme Ve Diyetetik
Özgeçmiş

Araş.Gör. ESRA KANOĞLU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1094
E-Posta : esrakanoglu[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2021), Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2018), Gaziantep Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
Özgeçmiş

Araş.Gör. GÖZDE LALE KARACA ÜÇOK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1006
E-Posta : glkaracaucok[at]baskent.edu.tr
Özgeçmiş



Ders Veren Diğer Öğretim Elemanları


Prof.Dr.Fügen DURLU ÖZKAYA (AHBV Üniversitesi) Doç.Dr. Mustafa AKSOY (AHBV Üniversitesi) Dr.Öğr.Üyesi Fulya SARPER (AHBV Üniversitesi) Öğr:Gör. Dr. Yasin ŞEN (Banquet) Öğr.Gör. Gökçe BARDAKÇI (Çikolata Yapım Teknikleri) Öğr.Gör. Hakan ÖZLER Öğr.Gör. Rıza Coşkun ÇAĞLAR Öğr.Gör. Fatma Serpil ÇAKAR (Diyetisyen) Öğr.Gör. Hakan GÜLEÇ ( Proje Yönetimi) Süreyya ÜZMEZ (Trilye Restoran ) Seyit BAŞKONAK (Protokol) Executive Şef Uğur GÖMEÇ (Radisson Blu Ankara) Bahadır HACIOSMANOĞLU (Liva Pastaneleri ) Uzm. Ali Sefer ÖĞÜT (Şatıroğlu Et)