English


BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

  • Hakkında
    • Tanıtım
    • Yönetim
    • Kurullar
    • Faaliyet Raporları
    • Bölüm Başkanından
    • Mevzuat
  • Akademik Kadro
  • Dersler
  • Adaylar
    • Başkent Üniversitesi Tanıtım Filmi
    • Sayılarla Başkent Üniversitesi
    • Burslar
    • Yks Kontenjan Kılavuzu
    • Güzel Sanatlar Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi Tanıtım Filmi
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Filmi
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Broşürü
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümünü Tanıyalım
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Atölyeleri (Sanal Tur)
    • Eğitim Ücretleri
    • Tga Atölye Çalışmaları
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Tanıtım Ve Etkinlik Videoları
    • Öğr.Gör. Servet Kazım Güney Yemek Videoları
    • Öğrencimiz Mert Can Yıldırım Gastronomi Vlogları
  • Kalite
    • Tse Dökümanlar
  • Lisansüstü
    • Yüksek Lisans
      • Tez Teslim Süreci
      • Yl Tez 2 Danışman Bilgilendirme (2021)
      • Tezsiz Yl Bitirme Proje Duyuru (2021)
      • Yl Tezli-Tezsiz Ders Programları
      • Yl Açılacak Dersler Ve Kontenjanları
      • Yl Tez Ve Proje Danışmanlıkları
      • Yl Tezli Ders Kayıt İşlemleri
      • Yl Tezsiz Ders Kayıt İşlemleri
      • Yl Ders Tanımları
      • Yl Akademik Takvim
      • Yl Eğitim-Sınav Yönetmeliği
      • Yl Sınav Değerlendirme Kriterleri
      • Yl Mezunları Ve Tez Özetleri
      • Yl Mezunlarımız
      • Yl Etkinliklerimiz
      • Tez Yazım Evrakları ( Lütfen Bilgisayar İle Doldurunuz)
  • Lisans
    • Katalog/Ders Tanımları
      • 2017-2018 Türkçe/İngilizce
      • 2021-2022 Türkçe/İngilizce
      • 2022-2023 Türkçe/İngilizce
    • Staj / İşbaşında Eğitim
      • Yönerge
      • Staj Ve İşbaşında Eğitim Evrak
      • Staj Bilgilendirme Videosu (Gms 200(208)/300
    • Ders Kataloğu
    • Ders Tanımları
    • Sınav Formları
    • Çiftanadal & Yandal & Myp Yatay Geçiş & Muafiyet
  • Akademik
    • Akademik Takvim
    • Formlar
    • Yapılan Etkinlikler
    • Tümar&Tga
    • Mezun
    • Moodle Eğitim Platformu
    • Optik/Sınav Randevu Sis.
    • Mezun Öğrenci Anketi
    • Sanal Tur
    • Ulaşım
  • İletişim
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

 

Etkinlikler

Pompei Ekmeği

Ankara Ulus Gezimiz

Aşure Etkinliği 

Pompei Ekmeği II

Convivium Deneysel Bir Antik Roma Yemeği

Deprem Afeti Üretim Çalışmaları

Atatürk'ün Sofrası

Kadın ve Gastronomi Uluslararası Etkinliği

İtalyan Mutfağı Haftası

KKTC Kuruluş Yıldönümü Etkinliği

Akdeniz Yemekleri Paella Çalışması

Bitirme Projeleri Sempozyumu



 


gastronomi@baskent.edu.tr
0312 2466812
Bağlıca Kampüsü Fatih Sultan Mahallesi Üniversite Caddesi No:42/1 06790 Etimesgut / ANKARA