Yönetim

Dekan:


 

Prof. Dr. HAKAN TURGUT
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6635
E-Posta : hturgut[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~hturgut/

Eğitim :

  • Önlisans (2020), Anadolu Üniversitesi, Aşçılık
  • Doktora (2006), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (2006), Selçuk Üniversitesi, Kamu Yönetimi
  • Yüksek Lisans (2001), İstanbul Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği
  • Lisans (1994), Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
  • Lisans (1988), Kara Harp Okulu Komutanliği, Yönetim Ve Organizasyon

Özgeçmiş

Dekan Yardımcısı:

 

Prof. Dr. İSMAİL TOKMAK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6719
E-Posta : itokmak[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Doktora (2008), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (1998), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Lisans (1995), Kara Harp Okulu Komutanliği, Endüstri Mühendisliği
Özgeçmiş

Gastronomi ve Mutfak Sanatları  Bölümü Bölüm Başkanı:

 

Prof. Dr. İSMAİL TOKMAK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6719
E-Posta : itokmak[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Doktora (2008), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (1998), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Lisans (1995), Kara Harp Okulu Komutanliği, Endüstri Mühendisliği
Özgeçmiş

Gastronomi ve Mutfak Sanatları  Bölümü Bölüm Başkan Yardımcıları

 

Doç. Dr. İLKAY YILMAZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6718
E-Posta : ilkayyilmaz[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Lisans (2004), Ege Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
Özgeçmiş
 

Dr. Öğr. Üyesi TULGA ALBUSTANLIOĞLU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6718
E-Posta : tulga[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~tulga/
Eğitim :
  • Doktora (2006), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
  • Yüksek Lisans (2000), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
  • Lisans (1990), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş