Dekan:
Prof. Dr. HAKAN TURGUT
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
Tel : 0312 246 6635
E-Posta : hturgut[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~hturgut/
Eğitim :
- Önlisans (2020), Anadolu Üniversitesi, Aşçılık
- Doktora (2006), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
- Yüksek Lisans (2006), Selçuk Üniversitesi, Kamu Yönetimi
- Yüksek Lisans (2001), İstanbul Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği
- Lisans (1994), Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
- Lisans (1988), Kara Harp Okulu Komutanliği, Yönetim Ve Organizasyon
Özgeçmiş
Dekan Yardımcısı:
Prof. Dr. İSMAİL TOKMAK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
Tel : 0312 246 6719
E-Posta : itokmak[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
- Doktora (2008), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
- Yüksek Lisans (1998), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
- Lisans (1995), Kara Harp Okulu Komutanliği, Endüstri Mühendisliği
Özgeçmiş
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bölüm Başkanı:
Prof. Dr. İSMAİL TOKMAK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
Tel : 0312 246 6719
E-Posta : itokmak[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
- Doktora (2008), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
- Yüksek Lisans (1998), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
- Lisans (1995), Kara Harp Okulu Komutanliği, Endüstri Mühendisliği
Özgeçmiş
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bölüm Başkan Yardımcıları
Doç. Dr. İLKAY YILMAZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
Tel : 0312 246 6718
E-Posta : ilkayyilmaz[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
- Lisans (2004), Ege Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
Özgeçmiş
Dr. Öğr. Üyesi TULGA ALBUSTANLIOĞLU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
Tel : 0312 246 6718
E-Posta : tulga[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~tulga/
Eğitim :
- Doktora (2006), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
- Yüksek Lisans (2000), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
- Lisans (1990), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş