Academic Staff


Prof. Dr. HAKAN TURGUT
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6635
E-Mail : hturgut[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Önlisans (2020), Anadolu Üniversitesi, Aşçılık
  • Doktora (2006), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (2006), Selçuk Üniversitesi, Kamu Yönetimi
  • Yüksek Lisans (2001), İstanbul Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği
  • Lisans (1994), Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
  • Lisans (1988), Kara Harp Okulu Komutanliği, Yönetim Ve Organizasyon
CV

Prof. Dr. İSMAİL TOKMAK
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6719
E-Mail : itokmak[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Doktora (2008), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (1998), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Lisans (1995), Kara Harp Okulu Komutanliği, Endüstri Mühendisliği
CV

Assoc. Prof. İLKAY YILMAZ
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6718
E-Mail : ilkayyilmaz[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Lisans (2004), Ege Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
CV

Assist. Prof. TULGA ALBUSTANLIOĞLU
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6718
E-Mail : tulga[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Doktora (2006), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
  • Yüksek Lisans (2000), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
  • Lisans (1990), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
CV

Assist. Prof. NURTEN BEYTER
Program of Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1008
E-Mail : nbeyter[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Doktora (2008), Ankara Üniversitesi, Gıda Mühendisliği
CV

Inst. ARDA ER
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1094
E-Mail : ardaer[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Yüksek Lisans (2022), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2019), Lefke Avrupa Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
CV

Inst. CAN SELİM YILMAZ
Program of Nutrition and Dietetics

Tel : 0312 246 6666 / 1548
E-Mail : csyilmaz[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Doktora (2023), Başkent Üniversitesi, Beslenme Ve Diyetetik
  • Yüksek Lisans (2019), Başkent Üniversitesi, Beslenme Ve Diyetetik
  • Lisans (2016), Başkent Üniversitesi, Beslenme Ve Diyetetik
CV

Inst. GAMZE EGE
Program of Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1008
E-Mail : gamzeege[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Önlisans (2011), The Culinary Institute Of America, Associate&Amp;Amp;#039;S Degree In Culinary Arts
  • Yüksek Lisans (2002), Odtü, Kadın Çalışmaları Yüksek Lisans Programı
  • Lisans (1999), Odtü, Sosyoloji
CV

Inst. GÖKMEN DUMAN
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1016
E-Mail : gokmenduman[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Yüksek Lisans (2021), Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
CV

Inst. HAKAN ÖZLER
Program of Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1094
E-Mail : hozler[at]baskent.edu.tr
CV

Inst. SERVET KAZIM GÜNEY
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1072
E-Mail : servetkg[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Önlisans (2022), Anadolu Üniversitesi, Aşçılık
  • Yüksek Lisans (2021), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2005), Atilim Üniversitesi, Uluslararasi İlişkiler
CV

Res.Assis. CEREN ÖZEN
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1006
E-Mail : cerenozen[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Yüksek Lisans (2025), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2022), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2020), Başkent Üniversitesi, Beslenme Ve Diyetetik
CV

Res.Assis. ESRA KANOĞLU
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1006
E-Mail : esrakanoglu[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Yüksek Lisans (2021), Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2018), Gaziantep Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
CV

Res.Assis. GÖZDE LALE KARACA ÜÇOK
Program of Gastronomy and Culinary Arts

Tel : 0312 246 6666 / 1006
E-Mail : glkaracaucok[at]baskent.edu.tr
Education :
  • Lisans (2021), İstanbul Medipol Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2016), Ankara Yildirim Beyazit Üniversitesi, Türk Dili Ve Edebiyati
  • Lisans (2012), Hacettepe Üniversitesi, Tarih
CV



Other Staff


Dr.Öğr.Üyesi Fulya SARPER (AHBV - Deneysel Pişirme ) Öğr.Gör. Rıza Coşkun ÇAĞLAR (Seminer) Öğr.Gör. Hakan GÜLEÇ ( Proje Yönetimi) Öğr.Gör. Evrim DERİNÖZLÜ (e-ticaret) Öğr.Gör. Aylin DOĞANER (Kore Mutfağı) Öğr.Gör. Gökçe İLBAY (Yöresel Unlu Mamuller) Öğr.Gör. İbrahim Evrin YAKUPOĞLU (Yiyecek Üretimi &Servisi) Süreyya ÜZMEZ (Trilye Restoran ) Seyit BAŞKONAK (Protokol) Bahadır HACIOSMANOĞLU (Liva Pastaneleri-Sütlü Tatlılar ) Uzm. Ali Sefer ÖĞÜT (Şatıroğlu Et)