18 Nisan 2025 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Mutfak Sanatları MYO tarafından düzenlenen Ankara’nın Coğrafi İşaretli Yemekleri temalı III. Akademisyen Şeflerin Yemek Yarışmasında “Ankara İncisi” adlı tabağıyle Gastronomi ve Mutfak Sanatları ekibimiz birincilik ödülünü kazandı. Arda Kocasaraç, Hümeyra Tokmak ve Sönmez Kılıç'fan oluşan yarışma ekibimiz Ankara’nın sekiz adet coğrafi işaretli ürününü kullandıkları Ankara Tava yorumunda jürilerden hem lezzet hem de ekip çalışması kategorisinde tam not almışlardır. Ankara Tava, Mamak Ravak Yoğurdu, Ayaş Dutu, Çubuk Vişnesi, Beypazarı Havucu, Kalecik Karası Üzümü, Çubuk Turşusu ve Ankara Simidinin kullanıldığı tabaklamada lezzet uyumu, tonsürton ve tatlı tuzlu kontrastı ekibimizi birinciliğe taşımıştır. Öğrencilerimize ve mentörleri Öğr. Gör. Arda Er ve Arş. Gör. Esra Kanoğlu’na özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.