D-Marin Göcek Tüm Yat İşletmeleri Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği Protokolü

Yat, Süper Yat Şefliği (Yacht Chef ve Superyacht Chef) eğitiminin araştırılması, akademik çalışmalar yapılması ve bu alanda projeler yürütülmesi maksadıyla D-Marin Göcek'te, Tüm Yat İşletmeleri Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) ve Başkent Üniversitesi arasında 9 Mayıs 2023 tarihinde protokol imzalanmıştır. İmza törenine; Başkent Üniversitesi’nden Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan TURGUT, Bölüm Başkanı Yardımcısı Prof Dr. İsmail TOKMAK, Öğr. Gör. Hakan ÖZLER ve yüksek lisans öğrencisi Şef Melih UYSAL, TYBA’dan Yönetim Kurulu Başkanı Güneş AYSUN, Başkan Yardımcısı H. Serhan CENGİZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur SOYKEN ve Özgür CENGİZ katılmıştır. İmza töreni öncesinde TYBA üyelerine Öğr. Gör. Hakan ÖZLER ve Şef Melih UYSAL tarafından proje hakkında sunum yapılmıştır.