Duyurular
İtalyan Yemekleri Haftası Etkinlikleri

İtalyan Yemekleri Haftası Etkinlikleri kapsamında 14 Kasım 2022 tarihinde Başkent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü & TGA (Thermopolium Gastronomi Akademisi)  İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Sn. Giorgio Marrapodi ve Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Sn. Prof.Dr. Mehmet Haberal'ı onur konuğu olarak ağırlamışlardır. Etkinliğe Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haldun Müderrisoğlu, bir önceki Rektör Prof.Dr. Ali Haberal, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Abdülkadir Varoğlu,  Prof.Dr Nermin Yeniköse,  Prof.Dr. Füsun Eyidoğan,  Genel Sekreter Hayri Öztürk, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Adnan Tepecik,  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Prof.Dr. Hakan Turgut ve TGA Müdürü Ebru Vural katılmışlardır. Etkinlikte  Gastronomi ve Mutfak Bölümü Öğretim görevlisi şefler Servet Kazım Güney, Gamze Ege, Gökmen Duman Tayfun Işık, Hakan Özler, Arda Er bölüm öğrencileri ve  katılımcılarla birlikte yapılan İtalyan yemekleriyle gün boyu süren bir gastronomi festivali yaşandı. Etkinliğe Gökçe Bardakçı tarafından yapılan enfes  Pizza Pasta damgasını vurdu.

Haber Videosu İçin Lütfen Tıklayınız