Duyurular
Yenilebilir Kaplamaların Optimizasyonu. Dr.Öğr.Üyeleri İlkay Yılmaz ve Nurten Beyter

Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Başkent Üniversitesi Kahramankazan Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı ile Gıda Teknolojisi Programı ve  İzmir Ekonomi Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü akademisyenleri tarafından geliştirilen “Aquafaba, Karnıyarık Otu Tohumu Tozu ve Lactiplantibacillus plantarum 299v Bazlı Yenilebilir Kaplamaların Optimizasyonu, Karakterizasyonu ve Kaşar Peyniri Üzerine Uygulanabilirliğinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Yöntemlerle Incelenmesi” isimli proje Tübitak tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Özge Kahraman Ilıkkan’ın yaptığı projede, Dr.Öğr.Üyesi İlkay Yılmaz, Dr.Öğr.Üyesi Nurten Beyter, Dr. Öğr. Üyesi Işınay Ebru Yüzay,  Öğr.Gör. Elif Şeyma Bağdat görev almaktadır. Hocalarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.