04-07 Kasım 2022 tarihinde Denizli Genç Aşçılar Derneği tarafından Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 20 ülkeden 242 yarışmacının katıldığı 2.nd International Gastronomy Festival & Culinary Contest'de toplamda 17 farklı ülkeden jürilerin değerlendirdiği ekip başkanlığını Öğr.Gör. Arda Er'in yaptığı Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri 4 altın madalya 2 gümüş madalya ve 3 bronz madalyaya layık görüldü. Ulusal ve uluslararası 15 farklı üniversitenin yarıştığı “En İyi Üniversite Ekibi” kategorisinde öğrencilerimiz Ege Yapar, Melisa Gül ve Ömer Tarık Tüfekci 3 altın madalya, Emre Sarıal, Çağla Akçay ve İkra Nur Özge 3 bronz madalya, “En iyi Tavuk Tabağı” kategorisinde İlknur Mergen 1 altın madalya, Emre Sarıal 1 gümüş madalya, “En İyi Et Tabağı” kategorisinde Ege Yapar 1 gümüş madalya kazanmışlardır. Böylesine büyük bir başarıya imza atan tüm ekibi tebrik ediyor ve kutluyoruz.