Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı'nın Ziyareti

Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üstkurulu Başkanı Prof.Dr. Mehmet Haberal’ın  resmi konuğu olarak Üniversitemize gelen Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı’ya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü &TGA şef öğretim görevlileri ve mezun öğrencilerimiz tarafından Ankyra Uygulama Alanı’nda öğle yemeği verilmiştir. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr. Hakan Turgut tarafından katılımcılara Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile TGA (Thermopolium Gastronomi Akademisi) hakkında yemek öncesi tanıtım yapılmıştır. Yemeğe; Rektör Prof.Dr. Haldun Müderrisoğlu, Dr. Hayri Öztürk, Prof.Dr. Ali Haberal, Prof.Dr. Kenan Araz, Prof.Dr. Kadir Varoğlu, Prof.Dr. Adnan Tepecik, Prof.Dr. Hakan Turgut, Prof.Dr. İsmail Tokmak, Prof.Dr. Nejat Basım, Prof.Dr. Özcan Yağcı, Prof.Dr. Erdem Kırkbeşoğlu, Prof.Dr. Yelda Ongun, Doç.Dr. Sezgin Mercan, Doç.Dr. Haluk Karadağ, Doç.Dr. Kıvılcım Romya Bilgin katılmışlardır.

Öğle yemeği üretim, hazırlık ve servis aşamalarında Şef.Öğr.Gör.Tayfun Işık, Şef.Öğr.Gör.Servet Güney, Şef.Öğr.Gör.Gökmen Duman, Şef.Öğr.Gör. Gökçe Bardakçı (Çikolata ve Pasta), Şef.Öğr. Gör. Umut Acıcı (DSÜ), Araş.Gör. Arda Er, Araş.Gör Esra Kanoğlu ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mezun Öğrencileri Yağmur Kırmaç, Beyza Nur Özdemir, Batuhan Gülmüş, Eylül Doğan, Zeynep Ece Altuntaş, Esma Ergül, Ezgi Ateşoğlu, Başak Çindaş ve Egemen Dalkıran bulunmuşlardır.

Haber Videosu İçin Lütfen Tıklayınız