English
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Hızlı Erişim
BUOBS
ÖYS
E-Posta
Bilişim Hizmetleri
Ders Katalogları
Dönemlik Açılan Dersler
Personel Arama (Rehber)
Kütüphane
Öğrenci İşleri
Toggle navigation
Hakkında
Tanıtım
Yönetim
Kurullar
Faaliyet Raporları
Bölüm Başkanından
Mevzuat
Akademik Kadro
Dersler
Adaylar
Başkent Üniversitesi Tanıtım Filmi
Sayılarla Başkent Üniversitesi
Burslar
YKS Kontenjan Kılavuzu
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Tanıtım Filmi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Filmi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Broşürü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü Tanıyalım
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Atölyeleri (Sanal Tur)
Eğitim Ücretleri
TGA Atölye Çalışmaları
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları tanıtım ve Etkinlik Videoları
Öğr.Gör. Servet Kazım Güney Yemek Videoları
Öğrencimiz Mert Can Yıldırım Gastronomi Vlogları
Kalite
TSE Dökümanlar
Lisansüstü
Yüksek Lisans
YL Tez 2 Danışman Bilgilendirme (2021)
Tezsiz YL Bitirme Proje Duyuru (2021)
YL Tezli-Tezsiz Ders Programları
YL Açılacak Dersler ve Kontenjanları
YL Tez ve Proje Danışmanlıkları
YL Tezli Ders Kayıt İşlemleri
YL Tezsiz Ders Kayıt İşlemleri
YL Ders Tanımları
YL Akademik Takvim
YL Eğitim-Sınav Yönetmeliği
YL Sınav Değerlendirme Kriterleri
YL Mezunları ve Tez Özetleri
YL Mezunlarımız
YL Etkinliklerimiz
Tez Yazım Evrakları ( Lütfen Bilgisayar ile Doldurunuz)
Lisans
Katalog/Ders Tanımları
2017-2018 Türkçe/İngilizce
2021-2022 Türkçe/İngilizce
2022-2023 Türkçe/İngilizce
Staj / İşbaşında Eğitim
Yönerge
Staj ve İşbaşında Eğitim
Staj Bilgilendirme Videosu (GMS 200(208)/300
Ders Kataloğu
Ders Tanımları
Sınav Formları
Çiftanadal & Yandal & MYP Yatay Geçiş & Muafiyet
Akademik
Akademik Takvim
Formlar
Yapılan Etkinlikler
Thermopolium (TGA)
Mezun
Moodle Eğitim Platformu
Optik/Sınav Randevu Sis.
Mezun Öğrenci Anketi
Sanal Tur
TÜMAR
Ulaşım
İletişim
Duyurular