Akademik Kadro


Prof. Dr. HAKAN TURGUT
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Tel : 0312 246 6719
E-Posta : hturgut[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~hturgut/
Eğitim :
  • Doktora (2006), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (2006), Selçuk Üniversitesi, Kamu Yönetimi
  • Yüksek Lisans (2001), İstanbul Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği
  • Lisans (1997), Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
  • Lisans (1988), Kara Harp Okulu Komutanliği, Yönetim Ve Organizasyon
Özgeçmiş

Prof. Dr. İSMAİL TOKMAK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6718
E-Posta : itokmak[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Doktora (2008), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Yüksek Lisans (1998), Sakarya Üniversitesi, Yönetim Ve Organizasyon
  • Lisans (1995), Kara Harp Okulu Komutanliği, Sistem Mühendisliği
Özgeçmiş

Dr. Öğr. Üyesi İLKAY YILMAZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1025
E-Posta : ilkayyilmaz[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Doktora (2018), İstanbul Aydin Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
  • Yüksek Lisans (2003), Uludağ Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
  • Lisans (1999), Ege Üniversitesi, Mühendislik Bilimleri
Özgeçmiş

Dr. Öğr. Üyesi NURTEN BEYTER
Aşçılık Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1025
E-Posta : nbeyter[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Doktora (2008), Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gida Mühendisliği Anabilim Dali
  • Yüksek Lisans (1993), Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gida Mühendisliği Anabilim Dali
  • Lisans (1990), Ankara Üniversitesi, Gida Mühendiliği Bölümü
Özgeçmiş

Dr. Öğr. Üyesi TULGA ALBUSTANLIOĞLU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6718
E-Posta : tulga[at]baskent.edu.tr
Web : http://www.baskent.edu.tr/~tulga/
Eğitim :
  • Doktora (2006), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
  • Yüksek Lisans (2000), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
  • Lisans (1990), Ankara Üniversitesi, Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş

Öğr.Gör. GÖKMEN DUMAN
Aşçılık Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1016
E-Posta : gokmenduman[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2021), Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2002), Anadolu Üniversitesi, İşletme
  • Önlisans (2000), Anadolu Üniversitesi, Turizm Ve Otelcilik
Özgeçmiş

Öğr.Gör. GAMZE EGE
Aşçılık Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1025
E-Posta : gamzeege[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2002), Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Kadin Çalişmalari Yüksek Lisans Programi
  • Lisans (1999), Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sosyoloji
Özgeçmiş

Öğr.Gör. SERVET KAZIM GÜNEY
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1016
E-Posta : servetkg[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2021), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2005), Atilim Üniversitesi, Uluslararasi İlişkiler
Özgeçmiş

Öğr.Gör. TAYFUN IŞIK
Aşçılık Programı

Tel : 0312 246 6666 / 1046
E-Posta : tayfunisik[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Lisans (2014), Gaziantep Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
Özgeçmiş

Araş.Gör. ARDA ER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Tel : 0312 246 6666 / 1046
E-Posta : ardaer[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Lisans (2019), Lefke Avrupa Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Yüksek Lisans (0), Başkent Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
Özgeçmiş

Araş.Gör. ESRA KANOĞLU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Tel : 0312 246 6666 / 1046
E-Posta : esrakanoglu[at]baskent.edu.tr
Eğitim :
  • Yüksek Lisans (2021), Ankara Haci Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
  • Lisans (2018), Gaziantep Üniversitesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatlari
Özgeçmiş



Ders Veren Diğer Öğretim Elemanları


Prof.Dr. Aziz EKŞİ (Ayvansaray Üniversitesi) Prof.Dr.Fügen Durlu ÖZKAYA (AHBV Üniversitesi) Doç.Dr. Mustafa AKSOY (AHBV Üniversitesi) Dr.Öğr.Üyesi Fulya SARPER (AHBV Üniversitesi) Öğr. Gör. Elif DENİZCİ (Bilkent Üniversitesi) Öğr.Gör. Dr. Hakan DİLEK Öğr.Gör. Sinan BALYEMEZ Öğr.Gör. Hakan ÖZLER Öğr.Gör. Rıza Coşkun ÇAĞLAR Öğr.Gör. Fatma Serpil ÇAKAR (Diyetisyen) Öğr.Gör.Özlem HELVACIOĞLU (Unlu Mamüller) Öğr.Gör. Aylin DOĞANER (Kore Mutfağı) Süreyya ÜZMEZ (Trilye Restoran ) Executive Şef Uğur GÖMEÇ (Radisson Blu Ankara) Bahadır HACIOSMANOĞLU (Liva Pastaneleri ) Gizem DÜZGÜN (Cookie & Love ) Uzm. Ali Sefer ÖĞÜT (Şatıroğlu Et)