Atatürk'ün Sofrası Etkinliği-TGA

Atatürk?ün Sofrası Etkinliği 26 Ekim 2023 TGA Ankyra'da yapılmıştır. Etkinliğe Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof.Dr. Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Rektör V. Prof.Dr. Haldun Müderrisoğlu, Başkent Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Direktörü ve Eski Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Füsun Eyidoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özcan Yağcı, Önceki Rektörler, Genel Sekreter Hayri Öztürk GSTMF Dekanı ve TÜMAR Müdürü Prof.Dr. Hakan Turgut, Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr.İsmail Tokmak,  Enstitü Müdürleri, Dekanlar ve Yüksekokul Müdürleri katılmışlardır.

Etkinlik Videosu İçin Lütfen Tıklayınız

Etkinlikte Gösterilen Atatürk Resimleri ve sevdiği şarkılardan oluşan kolaj videosu için lütfen tıklayınız