MIKTA Toplantısı 01 Aralık 2022 Başkent Üniversitesi, Thermopolium Gastronomi Akademisi

MIKTA Toplantısı Meksika, Endonezya, Kore, Türkiye ve Avustralya Büyükelçileri, Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı, Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof.Dr. Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Müdürler ve diğer davetlilerin katılımıyla Thermopolium Gastronomi Akademisi (TGA)'da 01 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Gastronomi Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Turgut tarafından konuklara hoş geldiniz konuşması yapıldı. Öğrencilerimiz ve Şef Öğretim Görevlilerimiz Servet Kazım Güney, Gamze Ege, Tayfun Işık , Gökmen Duman Hakan Özler ve Asistanlarımız Esra Kanoğlu ile Gözde Lale Karaca Üçok davetin tüm aşamalarını koordine ederek başarılı geçmesinde büyük katkıları olmuştur. Dr.Öğr. Üyesi Tulga Albustanlıoğlu MIKTA için hazırladığı güne özel video filmi tüm konuklar tarafından  izlenmiştir. TGA Çikolata Atölyesi sorumlusu Öğr. Gör. Gökçe Bardakçı tarafından yapılan  MIKTA Amblemli Pasta kesimi ile yemek sona ermiştir.

Haber Videosunu İzlemek İçin Lütfen Tıklayınız

MIKTA Toplantısı İçin Dr.Öğr.Üyesi Tulga Albustanlıoğlu tarafından hazırlanan Video İçin Tıklayınız