Yükleniyor
image

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
esrakanoglu[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1006

  • Yüksek Lisans, (2021), Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Lisans, (2018), Gaziantep Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
    1  Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için Eğitim, Sustaınable Development Strategy: Global Trends, Natıonal Experıences And New Goals, 08.12.2023

    Doç. Dr. Menekşe Cömert, Araş.Gör. Esra Kanoğlu
    2  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Sürdürülebilirlik Kavramına İlişkin Algılarının Metafor Analizi Aracılığıyla Değerlendirmesi, 5. Uluslararası Sanat ve Tasarım Eğitimi Sempozyumu, 27.04.2023

    Araş.Gör. Esra Kanoğlu

    Kitap Bölümü Bilgileri

    1  Gastronomik Açıdan Adana İli Yöresel Yemeklerinin Restoranlarda Uygulanabilirliği Üzerine Bir Çalışma, In:Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Güncel Araştırmalar-I, 35-74,

    Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Fulya Sarper
    2  Şalgam Suyu, In:Alkolsüz İçecek Bilgisi, 225-240, 2023

    Araş.Gör. Esra Kanoğlu
    3  Sürdürülebilirlik, Akıllı Turizm ve Gastronomi, In:Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, 116-140, 2023

    Batuhan Öztürk, Araş.Gör. Esra Kanoğlu
    4  Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, In:Synthetic Meat in the Context of the Global Climate Crisis, 201-215, 2023

    Arş. Gör. Damla Baylan Kalaycı, Araş.Gör. Esra Kanoğlu
    5  Studies to Reduce Food Loss in Tourism, In:Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, 485-500, 2021

    Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Araş.Gör. Esra Kanoğlu
    aaa
    1 Farklı Baklagillerden Elde Edilen Aquafabaların Yumurta Akı İkamesi Olarak Kullanım Olanaklarının Duyusal ve Kimyasal Olarak İncelenmesi, Ar-Ge, Danışman, 19.04.2023

    Melisa Gül, Araş.Gör. Esra Kanoğlu