Bölüm Kalite Sorumlusu
Dr.Öğr.Üyesi Nurten BEYTER
Bölüm Kalite Öğrenci Sorumlusu
Bekir Talha Erol
1. Kalite Güvence Sistemi Esasları:
Yüksek Öğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği
Başkent Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi
2. Formlar
3. Öğrenci Toplulukları
Öğrenci Toplulukları Kuruluş ve İşleyiş Yönergesi
Öğrenci Toplulukları Çalışmalarına İlişkin Esaslar
Ders Yapma Yöntemleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders Yapma Yöntemleri
Ölçme ve Değerlendirme
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
4. Bölüm Etkinlikleri:
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Etkinlikleri
5. Sınav ile İlgili Belgeler
Öğretim Kayıtları ve Sınav Uygulama Yönergesi ve Formları
Sınav Kuralları ve Uygulama Esasları
6. Birim Danışma Kurulu