English


BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Hakkında
    • Tanıtım
    • Yönetim
    • Kurullar
    • Faaliyet Raporları
    • Bölüm Başkanından
    • Mevzuat
  • Akademik Kadro
  • Dersler
  • Adaylar
    • Covid-19
    • Neden Başkent Üniversitesi ?
    • Başkent Üniversitesi Tanıtım Filmi
    • Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Tanıtım Filmi
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Broşürü
    • Bölüm Başkanımız Gastronomi ve Mutfak Sanatlarını Anlatıyor
    • Öğr.Gör. Servet Kazım Güney Yemek Videoları
    • Öğrencimiz Mert Can Yıldırım Gastronomi Vlogları
    • Neden Gastronomi ve Mutfak Sanatlarını Seçmeliyim
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü Tanıyalım
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Atölyeleri (Sanal Tur)
    • TGA Atölye Çalışmaları
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Filmi 1
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Filmi 2
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları tanıtım ve Etkinlik Videoları
  • Kalite
  • Lisansüstü
    • Yüksek Lisans
      • YL Tez 2 Danışman Bilgilendirme (2021)
      • Tezsiz YL Bitirme Proje Duyuru (2021)
      • YL Tezli-Tezsiz Ders Programları
      • YL Açılacak Dersler ve Kontenjanları
      • YL Tez ve Proje Danışmanlıkları
      • YL Tezli Ders Kayıt İşlemleri
      • YL Tezsiz Ders Kayıt İşlemleri
      • YL Ders Tanımları
      • YL Akademik Takvim
      • YL Eğitim-Sınav Yönetmeliği
      • YL Sınav Değerlendirme Kriterleri
      • YL Mezunları ve Tez Özetleri
      • YL Mezunlarımız
      • YL Etkinliklerimiz
      • Tez Yazım Evrakları ( Lütfen Bilgisayar ile Doldurunuz)
  • Lisans Programı
    • Staj / İşbaşında Eğitim
      • Yönerge
      • Staj ve İşbaşında Eğitim
      • Staj Bilgilendirme Videosu (GMS 200(208)/300
    • Öğretim Elemanları Ders Programı
    • Ders Kataloğu
    • Ders Tanımları
    • Sınav Formları
    • Kariyer Yolu Kataloğu
    • Akademik Takvim
    • Çiftanadal & Yandal & MYP Yatay Geçiş & Muafiyet
      • Kontenjanlar
      • Çiftanadal Bölümler
      • Çiftanadal Öğrenci
      • ÇiftAnadal Tutanak
      • Çiftanadal Yönergesi
      • Yandal Bölümler
      • Yandal Öğrenci
      • Yandal Tutanak
      • Yandal Yönergesi
      • MYP Yatay Geçiş
      • Yatay Geçiş Tutanak
      • Muafiyet Önceki Öğretim
  • Akademik
    • Formlar
    • Moodle Eğitim Platformu
    • Optik/Sınav Randevu Sis.
    • Mezun Öğrenci Anketi
    • Thermopolium (TGA)
    • Sanal Tur
    • TÜMAR
    • Etkinlikler
    • Etkinlikler (TGA)
    • Ulaşım
  • İletişim
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

 

Etkinlikler

Aşure Üretimi

Ankara Kültür Turu

Deniz Mahsulleri Üretimi

Pizza Üretimi

TGA'dan

 


gastronomi@baskent.edu.tr
0312 2466812
Bağlıca Kampüsü Fatih Sultan Mahallesi Eskişehir Yolu 18.km 06790 Etimesgut / ANKARA