1
Covid-19 Dönemi Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Tedarik Sıkıntıları ve Çözüm Önerileri (Supply Problems and Solution Suggestions in Chain Food and Beverage Businesses during Covid-19 Period), Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 10(3), 2013
Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Doç. Dr. Menekşe Cömert |
2
Bolu'da Düzenlenen Yayla Şenliklerinde Yapılan Yemekler ve Değişimler, Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9(5), 2013
Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Araş. Gör. Damla Baylan Kalaycı |
1
Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için Eğitim, Sustaınable Development Strategy: Global Trends, Natıonal Experıences And New Goals, 08.12.2023
Doç. Dr. Menekşe Cömert, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
2
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Sürdürülebilirlik Kavramına İlişkin Algılarının Metafor Analizi Aracılığıyla Değerlendirmesi, 5. Uluslararası Sanat ve Tasarım Eğitimi Sempozyumu, 27.04.2023
Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
Kitap Bölümü Bilgileri |
1
Gastronomik Açıdan Adana İli Yöresel Yemeklerinin Restoranlarda Uygulanabilirliği Üzerine Bir Çalışma, In:Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Güncel Araştırmalar-I, 35-74,
Araş.Gör. Esra Kanoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Fulya Sarper |
2
Şalgam Suyu, In:Alkolsüz İçecek Bilgisi, 225-240, 2023
Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
3
Sürdürülebilirlik, Akıllı Turizm ve Gastronomi, In:Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, 116-140, 2023
Batuhan Öztürk, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
4
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, In:Synthetic Meat in the Context of the Global Climate Crisis, 201-215, 2023
Arş. Gör. Damla Baylan Kalaycı, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
5
Studies to Reduce Food Loss in Tourism, In:Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, 485-500, 2021
Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |
aaa |
1
Farklı Baklagillerden Elde Edilen Aquafabaların Yumurta Akı İkamesi Olarak Kullanım Olanaklarının Duyusal ve Kimyasal Olarak İncelenmesi, Ar-Ge, Danışman, 19.04.2023
Melisa Gül, Araş.Gör. Esra Kanoğlu |