Yükleniyor
image

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı
gokmenduman[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1016

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
1  Restoran Şeflerinin Gıda Güvenliği Uygulamalarında Karşılaştıkları Sorunların Tespit Edilmesi; Ankara Örneği, 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), 29.09.2022

Öğr.Gör. Gökmen Duman
2  Neden Bu Kadar Şef\Gastronomi Etkinliği Var? İhtiyaç Var mı?, International Travel and Tourism Dynamics, 08.10.2020

Öğr.Gör. Gökmen Duman

Kitap Bölümü Bilgileri

1  Yemek, sanat ve estetik, In:Yemeğin Kültürel Temelleri, 119-142,

Öğr.Gör. Gökmen Duman
2  Salep, In:Alkolsüz İçecek Bilgisi, 203-224, 2023

Öğr.Gör. Gökmen Duman
ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI
GASTRONOMİDE YENİ AKIMLAR
İTALYAN MUTFAĞI UYGULAMALARI
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI I
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI II
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II