English
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Hızlı Erişim
BUOBS
ÖYS
E-Posta
Bilişim Hizmetleri
Ders Katalogları
Dönemlik Açılan Dersler
Personel Arama (Rehber)
Kütüphane
Öğrenci İşleri
Toggle navigation
Hakkında
Tanıtım
Yönetim
Kurullar
Faaliyet Raporları
Bölüm Başkanından
Mevzuat
Akademik Kadro
Dersler
Adaylar
Neden Başkent Üniversitesi ?
Başkent Üniversitesi Tanıtım Filmi
Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Tanıtım Filmi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Broşürü
Bölüm Başkanımız Gastronomi ve Mutfak Sanatlarını Anlatıyor
Neden Gastronomi ve Mutfak Sanatlarını Seçmeliyim
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü Tanıyalım
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Atölyeleri (Sanal Tur)
TGA Atölye Çalışmaları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Burslar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Filmi 1
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Filmi 2
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümünde Yapılan Etkinlik Videoları
Akademik Bilgi
Ders Kataloğu
Lisans Programı
YL Programı
Ders Tanımları
Kariyer Yolu Kataloğu
Akademik Takvim
Çiftanadal & Yandal & MYP Yatay Geçiş & Muafiyet
Kontenjanlar
Çiftanadal Bölümler
Çiftanadal Öğrenci
ÇiftAnadal Tutanak
Yandal Bölümler
Yandal Öğrenci
Yandal Tutanak
MYP Yatay Geçiş
Yatay Geçiş Tutanak
Muafiyet Önceki Öğretim
Öğrenci Bilgi Portföyü
Staj/İşbaşında Eğitim Stajı
İşbaşında Eğitim Staj Takvimi
İşbaşında Eğitim Stajı Evraklar
Staj Takvimi (GMS 200/300)
Staj (GMS200/300) Evraklar
Sınavlar
Etkinlikler
Sanal Tur
Thermopolium (TGA)
TÜMAR
Ulaşım
İletişim
Ders Tanımları
Lisans Ders Tanımları
Yüksek Lisans Ders Tanımları